Workshops klank en schilderen

 

De combinatie van deze workshop “Klank en Kleur” wordt als bijzonder fijn ervaren.

Kiki begeleidt de ochtend. Jouw klanken ontdekken en laten stromen door de ruimte. Samen met anderen een rap laten ontstaan, ieder met zijn klank als bijdrage. Kortom een ochtend met klank, dans, beweging. Bij het maken van klank resoneert de klank in alle delen vele mensen ervaren hierbij kleur. Hier gaan we deze ochtend met het oog op de middag dan ook meer aandacht aangeven.

 

Thee, koffie, taart aanwezig. Neem zelf je lunch mee.

 

Annerie begeleidt de middag. Bij intuïtief schilderen laat je je meenemen door de kleuren die je mooi vind en vormen die bij je passen.  Annerie begeleidt je met haar professionele ervaring. Zij ondersteunt,inspireert, geeft tips maar laat je ook je gang gaan.   /p>

Net als bij klank heeft ook elke kleur een bepaalde trilling welke correspondeert met energiepunten in je lijf. Deze combinatie van trilling, kleur en klank is dan ook de basis voor de workshop. 

Een kleine sfeerimpressie, klik hier voor een video! 

 

Zaterdag 20 januari en 10 maart 2018 van 10.00- 16.00 uur. Vanaf 10.00 uur welkom. Inclusief doek en verf. School de Ridderslag, Ridder van Catsweg 256a, 2805 BC GOUDA. Er is parkeerplaats, vlakbij station. Kosten € 65,00 voor de hele dag.

Je krijgt 5,--€ korting indien je al een keer hebt meegedaan èn wanneer je je  voor 10 februari opgeeft.